Dag 15 Moab Arches National Park
De dierentuin?!
Vanmorgen vertrokken richting Moab, Arches national park.Vanuit Torrey, na het ontbijt, door Capitol Reef national park. Dit park was een monster park.De bergen leken wel op monsters, donker en hele grote en ruige rotsen, wel indrukwekkend, en rustig op de weg.Gevoel dat je alleen onderweg bent. Om 12.00 uur in Moab, eerst midden in centrum een lodge gevonden, op 10 min afstand van het park. Besloten om de hiking aan het einde van de middag te doen, ivm zon's ondergang.Wat berteft de dierentuin, alles wat je ziet in Arches lijken wel dieren, dus we waren heel wat aan het fantaseren.Bij The Windows section geweest. dit zijn net 2 grote (O)'s. Evert is nog helemaal naar boven geklommen, om midden in de O te kunnen gaan staan. Nou hij staat er dus wel mooi, maar is net een heel klein poppetje, kun je nagaan hoe indrukwekkkend groot het is.Daarna de mooie tocht (weer klimmen pfff , maar wel stoer), richting Delicate Arch. Dit beloofde een mooie zon's ondergang te worden? Er waren veel fotgrafen, met spectaculaire camara's, dus wij dachten dat beloofd wat. Eenmaal boven rond 18.00 uur, was het wachten tot de zon zou ondergaan. en de Arch rood zou kleuren. Nou zonnetje ging keurig onder, maar de Arch wilde deze dag niet meewerken. De fotograafjes dropen af.Wilde toch nog graag wat rood zien, dus helmus is al joggend in de hitte, naar beneden gehold, nou rood hoofdje was wel aanwezig hi hi.Was inmiddels al 22.00 uur, en moesten nog even snel een hapje doen. Douchen en verhaaltje vertellen, kan evert ook weer een beetje slapen, en oogjes dicht. Voor morgen, we gaan samen op de foto in Amerikaanse stijl ha ha, heb er reuze zin in, zo'n stoere saloon man nast me, en ik in een strakke saloon jurk jipppiieee ha ha.(ps de foto's kunnen soms slecht toegevoegd worden, door de hoge resolutie, dus wachten op ons mooi album)
wat indrukwekkend al die rots partijen zeg .
kan nu al niet wachten op de foto's van jou in de saloon jurk haha