Dag 13 Zion Nationale Park
Een dag waar niet alles vanzelf gaat!
Gisteren dagje Las Vegas, wat een blow up toestand. Echt amerikaans. Maar wel naar ons zin gehad, veel gelopen en gezien. Mooie hotels,en dure luxe winkels, vooral dat laatste was cool, 2 paar uggs gescord, hi hi. Het hotel Bellagio,was big en erg mooi, met zijn enorme water ballet op muziek.In de avond bij een restaurant er tegenover gegeten, buiten op terras, dus dat was mooi genieten.Vandaag vertrokken uit Las Vegas,richting Zion park, wat een enorme rotsen en hoog, en kleuren pallet!!!We hebben een Angels landing trial gelopen. Alleen maar stijgen, naar een hoogte van 4500/en een lengte van 8,7 km poeeehh. En het was me toch en partij warm.Eenmaal op het hoogste punt, kon je nog een verdere klim maken, langs ijzeren kettingen, best eng. Maar ja evert ging, helmus er achter aan. Eenmaal heel hoog, durfde ik niet verder, evert probeerde nog een stukje, en liet mij achter op een steen waar net mijn kontje op paste. en als je dan naar beneden keek, nou daar werd ik toen even niet vrolijk van, te veel adrenaline, en zag evert al een duik nemen, waardoor er toch een traantje werd weg gepinkt , en gelukkig voelde die mannetje van mij dat, en kwam gelukkig al weer snel naar beneden. ( of vond het zelf ook eng hihi). Toen weer de hele weg terug, flinke afdaling, maar dat ging als een speer, en dan al met al ga je stoer doen, omdat het dan toch gelukt is , happy ending. Maar toen hotelletje zoeken. Verder richting Bryce park, die we morgen gaan bezoeken. Enorme pech, hotels vol, en werden omgeleid door weg werkzaamheden. Waardoor we in Dixie nationaal forest park terecht kwamen, en weer eens 50km extra moesten rijden, en nog geen hotel. Wel weer veel moois gezien en herten in het wild, kadootje. Morgen komen we hier ook weer langs, en zullen dan nog een paar mooie foto's maken. Moe maar voldaan in een een of ander hotel, in een plaatsje waar we nog net een pizza konden scoren, maar dan houd het ook wel op. Maar ja schoon bed, lekker douchen, en op naar ons nieuwe adventure. oogjes vallen alweer bijna dicht sleep well.
Wat ontzettend moedig van jullie om de Angels Landing trail te doen! Wij vonden het te heet en te gevaarlijk en hebben de Narrows en de Hanging Gardens gedaan.
Leuk om jullie verhaal te lezen, vooral als je er net zelf bent geweest.
Geniet maar van alle moois dat er nog komt!
Groetjes en goeie reis!