Dag 9 Yosemite park
Hallo lieve mensen,
Vanmorgen al weer vroeg vertrokken, uit San Fransisco.Eerst een volle tank, een dag met veel km.We zijn vandaag gearriveerd bij onze eerste park, The Yosemite park. Met al zijn soorten weer. We gingen weg met zon, kwamen aan met regen en nog eens regen. toen vette hagel bui, en hoe hoger de klim, was er ook nog eens sneeuw brrrrr koud.Zit nu in gewikkeld in een grote deken te typen.We zijn beland bij een super de luxe bed and breakfast. Lijkt wel een sisi huisje.met een schommelstoel op de verranda, met werelds uitzicht, top amerika, en super vriendelijk!!!Yossemite park is enorm, met al zijn bomen, hoogtes, rotsen,watervallen, lijkt net een aansicht kaart.Wel jammer van het weer vandaag, beetje mistig.Morgen even afwachten of de pas naar Mono lake wel open is, vanwege sneeuwval, apart he, paar dagen geleden in Santa Barbara, nog op het strand in bikini mmmm!!!Sleep well bye bye.
we gaan hier naar een warm pinksterweekend gemid 25 graden dat is anders als sneeuw goede reis en de
hartelijke groeten
wat een verhalen en foto's. Geweldig. jullie zullen veel te vertellen hebben als je weer thuis bent. Hartelijke groet