amerikarondreis.reismee.nl

USA here we come!

Na maanden lange voorbereidingen, de eerste woordjes op reis mee. Nog twee dagen genieten op het werk, dan kunnen de vleugels utgestrekt worden. A.s woensdag begint onze reis op station Ede, richting Dusseldorf, daar met het vliegtuig richting New York. Met 10 kg bagage, kan onze reis van 27 dagen, naar Amerika beginnen. Om met volle koffers terug te kunnen komen, mogen we af en toe eens los in de shopping area's. 20 mei volgen we onze reis, naar de de other side, van Amerika. Met onze jeep liberty, maken we een reis door Californie en het zuidwesten van VS. First langs de kust naar Santa Barbara , San Francisco, om dan landinwaarts te rijden, naar verschillende nationale parken, Yosemite, Zion ,Bryce, Arches, Grand -Canyon. Natuurlijk is er ook veel moois te zien in Las Vegas. Een stukje high way one de Route 66, mag natuurlijk ook niet ontbreken.Veel plezier met het lezen van onze verhalen, groetjes Evert en Helma.

Wink

evert

test

marga

test geslaagd ik heb het hele verhaal gelezen,
ben erg benieuwd en ga jullie zeker volgen.

xxx marga tot morgen helma
ps. niet stressen op het werk nergens voor nodig

Laura

Bij het lezen van het eerste reisverslag krijg ik al de kriebels om ook weer naar Amerika te gaan. Een groot deel van de reis komt overeen met de reis die wij jaren terug hebben gemaakt. Heel, heel veel plezier en avontuur teogewenst en ik zal met veel plezier jullie volgen en reisverslagen lezen. Liefs, Herman, Laura, Maarten & Thomas

Arjenne

Gaaf hoor om mee te kunnen genieten van jullie reis via het reisverslag! Heel veel plezier!

Groetjes Arjenne

sylvia

Nou Evert en helma
geniet er lekker van het is o zo mooi

groetjes Sylvia

Ineke

Het is gelukt wij kunnen jullie volgen een fijne en goede vakantie

wim en gerrie

nou evert en helma goede reis na amerika wij zullen jullie volgen

Jolanda

Heerlijk geniet ervan !!!

ma

vervelend om dit te melden maar anneke van der kley is overleden ik weet niet of ik namens jullie moet reageren goede reis groetjes