Dag 3 New york
Hi there,
Het is vandaag een ontzettende mooie warme dag. We hebben alleen nog maar volop zon gehad. Vanochtend om 8 uur al weer aan de wandel. Na een heerlijk ontbijt van eieren en waffels, kon de dag weer goed beginnen. weliswaar met een blaar, maar we zijn bikkels. Voettocht richting little Italy en chinatown. Chinatown bangkok, was echt wel veel spectaculairder, als hier in Amerika, maar toch leuk om gezien te hebben. Vanmiddag goed geslaagd op the fith avenue, kunnen weer sjeik gaan runnen. Hier was vanmiddag ook een groots dans optocht, met veel muziek, de sirenes kwamen dit keer er niet boven uit, kun je na gaan. Het word vannacht een zeer kort nachtje. Gaan er om 3 uur uit, op met het vliegtuig richting L.A. We zitten nu op een plein bij Flatiron Building, lijkt wel de voorkant van de titanic, heel apart, 1 e wolken krabber van New York. Thanks voor al jullie leuke reacties.Take care gr Evert en Helma.
Hoi Helma en Evert,
Wat fijn om te lezen dat jullie genieten! Deel twee vd reis komt er aan, het vast even zonnige Californie... wat klinkt dat heerlijk!! De blaarvoetjes in het zand en de zee, ff bijkomen van bruisend New York. Wij wensen jullie nog heel veel plezier!
Liefs Astrid en Didier
wat een stad en wat lekker dat je goed weer hebt dan ziet eralles toch wat beter uit. zorg maar dat je niet verdwaald het lijkt me immens groot.
jullie laten ons lekker mee genieten!!
Lieve Helma & Evert,
Wat heerlijk dat jullie zo genieten en hoe leuk om 'erbij' te kunnen zijn! Zo voelt het in ieder geval wel hihi. Ik ben benieuwd wat er nog meer komen gaat....
Een hééééle dikke knuffel vanuit een zonnig Noordwijk X
Hoi, Kom net heerlijk uit Noordwijk en heb nu jullie verhalen gelezen!!! Dit is toch echt vakantie heerlijk.
Wel vermoeiend haha de wandelschoenen heb je wel nodig!Alles is daar zo enorm ! de tijd vliegt voor bij zeker?
Ik blijf jullie volgen super leuk.Veel plezier nog! XX jo en marien