amerikarondreis.reismee.nl

Dag 7 San Francisco

Hallo luitjes

Vanmorgen vroeg vertrokken richting San Francisco, de stad op heuvels, en gouden bruggen. Onderweg gestopt in Santa Cruz,waar we nog grote partijen zeeleeuwen hebben gespot. Wat een indrukwekkende stad. Hotel snel gevonden met onze tommie.Toen de wandel schoenen aan, en de loop route gelopen uit onze gids. Mooie route en heel divers. Onderweg nog gesurfd op de cable train, was afgeladen vol, evert links en helma rechts op het randje van de train.De bay helemaal rond gelopen, daarna met de trap circa 500 treden naar , boven geklommen naar de toren van, Coit memorial tower. Daar hadden we schitterend uitzicht op de haven, en eiland Alcatraz, het legendarische gevangeniseiland. Morgen richting de Golden Gate bridge, met onze loop schoentjes!Het is hier super gaaf, vooral om al die wegen zo te zien. We zitten midden in het centrum, vlakbij Union square, met allemaal chique winkels. Wat is Amerika toch mooi ,we komen soms ogen te kort,volop genieten dus.Groetjes xxx

Rita

Hallo lieve Helm en Evert,

Wat een mooie vakantie hebben jullie super foto, ik wou dat ik er bij kon zijn. Fijn dat alles goed verloopt.
Gisteren was het hier ook heel heet laat in de middag bijna weg gespoeld van de regen en hagel de kinderen waren aan het zwemmen op de rotonde kun je na gaan wat er is gevallen het was zelfs op RTL4

Vandaag wordt het een graad of 29

Veel liefs en dikke kussen van ons XXXXXXXXXXXXXXX

Je liefste collega

Nog 13 nachtjes malle meid
dan is de 40 een feit.......

Geniet samen!

wim en gerrie

wat leuk om jullie verhalen te lezen en foto s te bekijken.
wij kijken maandag pas weer,want wij gaan er lekker een weekend tussen uit